Natrag

01Digitalna transformacija poslovanja uz eSIG

eSIG je višeplatformsko rješenje za digitalno potpisivanje. Temelji se na SIGNificant tehnologiji grupacije Namirial koja je sukladna s pravnim standardima EU i ISO direktiva.

E-potpisivanje je omogućeno digitalnim certifikatom, vlastoručnim i HTML5 potpisom.

esig@tis.hr

Platforma podržava potpisivanje na dediciranim potpisnim pločicama i mobilnim uređajima s Android, iOS ili Windows operativnim sistemima. Omogućen je i potpis dokumenta na daljinu. Dokument koji se obrađuje zaštićen je od neovlaštene manipulacije. Svi se potpisni podaci spremaju u PDF dokumentu u kriptiranom obliku. U slučaju potrebe za dokazivanjem autentičnosti potpisa  dostupni su samo uz privatni ključ biometrijskog certifikata. Kao dio eSIG platforme isporučuje se i aplikacija za forenzičku analizu potpisa.

TIS eSIG rješenje omogućava potpisivanje dokumenta vlastoručno na potpisnom uređaju ili potpisivanje dokumenta korištenjem osobnog digitalnog certifikata jednim klikom. U aplikaciji se može definirati i potpisni workflow za podržavanje procesa s više potpisnika koji potpisuju isti dokument. Podržani su i zamjenski potpisnici. E-mailom svaki potpisnik dobiva informaciju o dokumentima koji čekaju na njegov potpis. eSIG platforma jednostavno se integrira s postojećim sustavima za podršku poslovanja i trajnog arhiviranja potpisanih dokumenata. eSIG platforma prati trendove u području e-potpisivanja i neprestano se nadograđuje novim tehnologijama - poput biometrijske i video identifikacije. TIS eSIG omogućava i uslugu video identifikacije kojom se brže i jednostavnije dolazi do udaljenih klijenata. U interaktivnom se procesu dogovara sadržaj i parametri zadataka i na kraju se potpisuje ugovor.

Kao odgovor na utjecaj Covid-19 krize na poslovanje, možemo ponuditi posebno prilagođenu uslugu Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service, koji sadrži skup mogućnosti obično dostupnih u usluzi "Namirial eSignAnywhere Personal". Usluga, kakva je trenutno, se pruža besplatno do 31. prosinca 2020. godine. 

Korisnici usluge Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service mogu koristiti web sučelje za:

  • učitavanje PDF dokumenata sa svojih računala ili cloud usluga kao što su Box, Dropbox, Google Drive

  • dodavanje polja za unos slobodnog teksta, radiogumba, potvrdnih okvira (checkbox) i posljednje, ali ne najmanje bitno, potpisa

  • omogućavanje potpisnicima da učitavaju privitke (datoteke koje mogu biti potrebne za podršku transakcije)

  • slanje zahtjeva za potpisivanje jednom ili više potpisnika slijedno ili paralelno, postavljanje podsjetnika potpisnicima i primanje obavijesti o napretku potpisivanja, kao i primanje potpisanih dokumenata i revizijskog traga emailom u svoj poštanski sandučić

Usluga je u potpunosti usklađena s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Za dodatne informacije i savjetovanja slobodno nam se obratite na esig@tis.hr.

Radite s nama