IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI NA WEB STRANICI TIS GRUPE


Internetske stranice www.tis.hr namijenjene su prezentaciji proizvoda i usluga TIS GRUPE (u daljnjem tekstu TIS) i tvrtki:

  • TIS - inženiring za telematiko in software, Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor, Slovenija
  • Bluebird IT  Solutions Ltd., Unit 4 Abbey Barn Business , Centre, Abbey Barn Lane, High Wycombe,UK

Prikupljanje i upotreba osobnih podataka

TIS na ovom web mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke kako bi održao funkcionalnost web stranica i omogućio usluge koje korisnici traže. TIS ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Svakoj trećoj strani zabranjena je upotreba vaših osobnih podataka (osim u svrhu pružanja usluga TIS), uz obvezu zadržavanja povjerljivosti.
Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade
Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na TIS internetskim stranicama koristit će se isključivo u onu svrhu za koju je posjetitelj iskazao interes:

  • Poslovne suradnje
  • Prijave za posao
  • Poruka-komentar
  • Prijava na newsletter

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji TIS web stranica preuzimanjem materijala jasno iskazuju interes za pojedina stručna područja i usluge kojima se TIS bavi. U skladu sa čl.6.1.f Opće uredbe o zaštiti podataka, TIS-ov je legitimni interes informirati posjetitelje o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom. Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. TIS putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.
Sigurnost osobnih informacija
Web stranice društva štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Autentičnost poslužitelja web stranica www.tis.hr  moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku. Razmjena informacija sa TIS poslužiteljem osigurana je snažnom enkripcijom (SSL).  TIS koristi vanjske usluge koje uključuju pristup osobnim podacima, odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Primjena kolačića

Na web stranicama društva TIS koriste se tzv. kolačići (eng. cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika/posjetitelja smješta web poslužitelj kojim se posjetitelj koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita web odredište koje je posjetio, koje potom šalje podatke pregledniku koji zatim izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Kolačići se koriste za funkcioniranje svih značajki web mjesta i boljega korisničkog iskustva. TIS GRUPA za obradu podataka o nužnim kolačićima koristi kao osnovu legitiman interes zbog toga što su potrebni da bi stranica funkcionirala. Vašem pregledniku možete zadati da Vas obavijesti o korištenju ili blokira ove kolačiće, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi. Za kolačiće izvedbe i funkcionalne kolačiće TIS GRUPA traži privolu i ovi podaci se neće obrađivati ako Ispitanik nije dao svoju privolu za njihovo prikupljanje označavanjem polja za odabir u "Postavkama kolačića".

Uvjeti i izmjene

TIS zadržava pravo izmjene ove Izjave kako bi prenijela nove informacije o načinima na koje TIS na svojim web stranicama štiti vaše podatke. Slobodni ste zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili, te ćemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati podatke.

Prava ispitanika

Dodatne informacije o politici zaštite osobnih podataka možete zatražiti na email adresu  gdpr@tis.hr, tel. 01/2355 700, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.
 
POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI
KOD NAS SIGURNI
 

Prilozi:

1. Politika zaštite osobnih podataka

2. Pouka o privatnosti

Radite s nama