TISovci - naša kompetitivna prednost

Zašto TIS?

Naša poslovna i životna filozofija je jednostavna, iskrena i dugoročna. Srž našeg uspjeha su naši ljudi. Živimo TIS principe i težimo da budemo najbolji. Poštujemo i njegujemo ravnotežu privatnog i poslovnog života. TIS je prepoznat kao pouzdan poslovni partner, visokih standarda kvalitete, kreativnim i inovativnim rješenjima, uslugama i ljudima. Već 30 godina.

Posao

Očekuješ stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljski nastrojenom timu uz mogućnost napredovanja? Želiš učiti i usavršavati se? Spreman si preuzeti inicijativu? Odgovoran si, kreativan i samostalan? Timski ste igrač? Prihvati izazov, javi nam se i postani dio našeg tima!

 

Education

Što ti nudimo?

Nudimo ti puno i tražimo puno. Jasan i izazovan smjer. Jasnu misiju i viziju. Super tim. Otvorenu i iskrenu komunikaciju. Radno okruženje koje potiče stalnu inovaciju i razvoj. Rezultati i uspjeh uvijek su prepoznati i nagrađeni.

Education

Mi smo tim

TISovci su prije svega tim. Puno radimo i dobro se zabavljamo. Međusobno se motiviramo i volimo izazove. Sve da budemo bolji – najbolji. Pridruži nam se!

Education

Razvoj

Naš fokus je na kontinuiranom razvoju. Osobnom i profesionalnom. Potičemo inovaciju i spremnost na promjene. Kontinuirano ulažemo u obrazovanje i certificiranje TISovaca.

 

Tko smo