Novosti

Proizvodi

Na svečanoj dodjeli u Ministarstvu gospodarstva primili smo Odluku o financiranju projekta razvoja digitalnog sustava za rano otkrivanje potencijalnih neurorazvojnih odstupanja kod dojenčeta.

Proizvodi

Goran Djuratovič, direktor financijskog savjetovanja i prodaje, za TIS-ov webinar „e-Potpisivanje … prisila ili potreba“ rekao je kako važnu ulogu svakako imaju potp

Media

Digitalno potpisivanje i video identifikacija na daljinu među najvećim su dobitnicima. Samo se u osiguranju količina tako obavljenih transakcija povećala do tristo posto. Očekujemo da će se smirivanjem krize poslovanje djelomično vratiti staromu modelu, ali ne do prijašnje razine.

Proizvodi

Kao odgovor na utjecaj Covid-19 krize na poslovanje, možemo ponuditi posebno prilagođenu uslugu Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service, koji sadrži skup mogućnosti obično dostupnih u usluzi "Namirial eSignAnywhere Personal".

Društvene mreže

TIS Grupa je prva tvrtka koja se priključila kampanji #beyondplastic, u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u RH British Embassy Zagreb.

Konferencije

Sudjelujući na konferenciji, pridružili smo se sjajnim, marljivim, nadahnutim i strastvenim ljudima koji redefiniraju ono što je dostižno i tehnologiju koja ih osnažuje na Oracle OpenWorld-u u Londonu.

Konferencije

Koje mogućnosti pruža Intelligent Automation

Konkurentnost u digitalnom svijetu - prelazak na Intelligent Automation pomoću RPA / AI

Media
Iz vedra neba: Najveći 'igrači' iznenada iznijeli velike planove

Proslava 30 godina poslovanja jednog od najvećih hrvatskih izvoznika softvera - TIS grupe, koja se u srijedu održala

Društvene mreže
Partnerski panel: TIS 30 - suradnja, tehnologija i budućnost

Panelisti:
Andrew Stuart Dalgleish, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u Republici Hrvatskoj (British Embassy Zagreb),

Proizvodi

Prvi dio predavanja posvetit ćemo IBM Mobile Device Management usluzi koja omogućuje centralizirano upravljanje i kontrolu sigurnosnih postavki mobilnih uređaja 24 sata dnevno, zaštitu informacija i podataka u vlasništvu tvrtke.

Tko smo