Proizvodi

Uspješno je dovršen projekt “Komercijalizacija inovativnog SiToolbox softverskog rješenja na globalnom tržištu“

SiToolbox

Uspješno je dovršen projekt “Komercijalizacija inovativnog SiToolbox softverskog rješenja na globalnom tržištu“.

Za vrijeme trajanja projekta razvijeno je inovativno SiToolbox rješenje za optimizaciju i učinkovitije upravljanje alatima za poslovne integracije kao i omogućavanje inegracije poslovnih sustava korisnika s modernim tehnološkim platformama.

Rješenje je jedinstveni proizvod na svjetskoj razini koji nadopunjava funkcionalnosti B2B integracijskih alata pružajući korisniku dodatni set funkcionalnosti koje u konačnici minimiziraju mogućnost pogreške prilikom održavanja odnosno upravljanja B2B sustavima.

SiToolbox

Uz temeljne funkcionalnosti SiToolnox nudi dodatni modularni set proširenih funkcionalnosti za integracijske alate, Cloud i Blockchain connector, upravljanje izmjenama i kroz radne procese te mogućnosti naprednog interaktivnog izvještavanja i automatsku izradu tehničke dokumentacije.

Rješenje je namijenjeno većim tvrtkama i financijskom sektoru koji imaju kompleksnu B2B razmjenu i raznovrsne legacy sustave, a trenutno ručno obavljaju aktivnosti sinkronizacije različitih okolina integracijskih platformi, samostalno razvijaju privremena rješenja za integraciju s platformama koje integracijski alati ne nude u standardnom skupu funkcionalnosti, ručno provjeravaju kompletnu sliku utjecaja pojedinih izmjena u sustavu na sve komponente sustava razmjene i B2B integraciju te na sve navedeno troše znatan dio vlastitih resursa i vremena.

Za vrijeme provedbe projekta uspješno je redizajnirano korisničko sučelje, prilagođeno je ciljanim tržištima, integrirani su razvijeni moduli te je izvršena optimizacija sustava. Uspješno je provedena automatizacija procesa implementacije rješenja te prilagodba novom modelu pružanja usluge, a prilagođen je i proces tehničke podrške koji omogućuje podršku korisnicima rješenja u najkraćem mogućem vremenu.

EU Fondovi

Projekt je sufcinanciran dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Razdoblje provedbe projekta 01.10.2018.-31.10.2020.

Vrijednost projekta: 4.417.635,55 HRK

Bespovratna sredstva: 1.461.778,43 HRK

Ukupni prihvatljivi troškovi: 2.797.380,38 HRK

www.strukturnifondovi.hr

Kontakt osobe za više informacija

Matija Ivakić

mivakic@tis.hr

Tko smo