Usluge koje pružamo

Visoki standardi kvalitete i inovativnosti proširili su naše usluge i tržišta

CEF Services

In cooperation with IBM, TIS is able to provide transformation services from your native formats into the EPREL XML prescribed formats regardless of the device type.

Upravljanje projektima

Integracijom projektnih procesa isporučujemo kvalitetna rješenja. Pri upravljanju projektima vodimo se znanjem najveće svjetske udruge profesionalaca Project Management Institute.

Integracije

TIS konstantno prati, nudi i implementira tehnološka rješenja i trendove na području B2B integracije.

Modernizacija

Smanjujemo troškove i postižemo vrhunsku razinu konkurentnosti transformiranjem postojećih IT rješenja u moderna i jedinstvena.

TIS rješenja

Visoki standardi kvalitete i inovativnosti proširili su naše usluge i tržišta

eSIG je višeplatformsko rješenje za digitalno potpisivanje. Temelji se na SIGNificant tehnologiji grupacije Namirial koja je sukladna s pravnim standardima EU i ISO direktiva.

Tijekom 2020. godine TIS započinje s realizacijom projekta na području umjetne inteligencije (AI) u zdravstvu pod nazivom SENDD (eng. System for Early Neurological Deviation Detection) - sustav za rano otkrivanje potencijalnih neurorazvojnih odstupanja kod dojenčeta. Projekt se realizira u suradnji s Poliklinikom dr.

Najnovije vijesti

Sustav trenutačno 'uči' procijeniti kvalitetu spontanih pokreta kod dojenčadi, na temelju klasificiranih video snimki od strane najmanje dva neuropedijatra iz Poliklinike za dječje bolesti Sabol, a sve s ciljem otkrivanja dojenčadi s visokim rizikom od neurorazvojnih odstupanja.

Nakon višemjesečne reorganizacije, s ciljem poboljšanja efikasnosti, konsolidacije poslovanja i prilagodbe tržišnim uvjetima, zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da je Rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu od dana 23.11.2022.g., izvršeno

#

Na svečanoj dodjeli u Ministarstvu gospodarstva primili smo Odluku o financiranju projekta razvoja digitalnog sustava za rano otkrivanje potencijalnih neurorazvojnih odstupanja kod dojenčeta.

Goran Djuratovič, direktor financijskog savjetovanja i prodaje, za TIS-ov webinar „e-Potpisivanje … prisila ili potreba“ rekao je kako važnu ulogu svakako imaju potp

Digitalno potpisivanje i video identifikacija na daljinu među najvećim su dobitnicima. Samo se u osiguranju količina tako obavljenih transakcija povećala do tristo posto. Očekujemo da će se smirivanjem krize poslovanje djelomično vratiti staromu modelu, ali ne do prijašnje razine.

Kao odgovor na utjecaj Covid-19 krize na poslovanje, možemo ponuditi posebno prilagođenu uslugu Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service, koji sadrži skup mogućnosti obično dostupnih u usluzi "Namirial eSignAnywhere Personal".

Careers

We invest in education and personal development of all 120 dedicated experts.

Klijenti

Razvijamo kvalitetna dugoročna partnerstva i inspirativnu poslovnu kulturu